Zwangerfit | Sportstudio Sansi

  Diplan

  Fysiotherapie

  Zwangerfit

Zwangerfit is de eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw die zich op actieve en verantwoorde wijze wil voorbereiden op de bevalling en de periode daarna. Deze cursus is 9 weken tijdens de zwangerschap en 6 weken na de bevalling.

In deze cursus word elke les een deel theorie en een deel praktijk behandeld. De praktijk bestaat uit oefeningen ter verbetering van de conditie, versterking van de spieren, ademhaling, ontspanning bekkenbodem en stabiliteit. Elementen uit fitness en aerobics worden in de lessen gebruikt, veelal ondersteund door muziek.

In het theoriegedeelte is er ruime aandacht voor onderwerpen rondom zwangerschap en bevalling. Ook wordt ingegaan op de functie en mogelijke klachten van bekken, lage rug, bekkenbodem spieren en het totaal functioneren. Er is 1 partnerles.

De 1e les na de bevalling is met de baby's; dan wordt er babymassage gedaan. Daarna ligt het accent van de lessen op spierversterking en opbouwen van conditie.

De cursus start als er een aantal aanmeldingen zijn van mensen die rond dezelfde tijd zijn uitgerekend. Voor informatie neem contact op met Saskia de Haas- van Dijk

Tel: 06 2469 1937
Email: sansi43@hotmail.com

Fitness

Spinning

Aerobics

Relax

Sportstudio Sansi

Molenweg 5 | 2631 AA Nootdorp

T. 015 310 8553 | E. info@sportstudiosansi.nl

Aangesloten

Social media

Sportstudio Sansi
Molenweg 5 | 2631 AA Nootdorp
T. 015 310 8553 | E. info@sportstudiosansi.nl