Aerobics | Sportstudio Sansi

In onze groepslessen zaal wordt wekelijks een breed aanbod aan lessen gepresenteerd.

Vrijwel alle doelstellingen die jij hebt, kan je door onze goed opgeleide instructeurs met deze groepslessen bereiken. Zie hier het groepslesrooster.

Op verzoek kan je in ons Sportcentrum uitgebreide informatie krijgen, zodat je weet welke les het beste bij je past. Eén ding is zeker: "Met 28 lessen per week is er voor elk wat wils:


Nu gratis proefles ter introductie! Kom kennis maken door middel van een gratis proefles.

BBB

Buik, Billen, Benen en Borst. Na de warming up van ongeveer 10 minuten ligt de nadruk op de spieren van billen, benen, borst en buik. Er is veel aandacht voor de uitvoering van de oefeningen.

Zumba

Zumba betekent zoveel als ‘snel bewegen en lol hebben’. Nou dat klopt, want je danst op swingende muziek en ondertussen verbrand je heel wat calorieën.

Salsa, flamenco, merengue het komt allemaal voorbij in deze feestelijke les. Geen moeilijke choreografie, geschikt voor iedereen die van lekker swingen houdt.

XCO Training

Xco staat voor Extreme core en is de ultieme buik /rug training. De bewegingen tijdens de les zijn vooral gericht op het versterken van de core (buik en rug). Xco is geschikt voor iedereen!

Door de verschillende maten (van de buis) kun je instappen op je eigen niveau en het zo zwaar en intens maken als je zelf wilt.

Sporten met de Xco-trainer betekent: Intense core training; de ultieme buik- en rug training, spierversteviging, figuurverbetering, conditietraining, verbranding calorieën, stabiliteit en flexibiliteit, verbetering lichaamshouding (coördinatie en balans), verhoging belastbaarheid en heel veel fun!

Total Body

Een populaire “totaaltraining” die gericht is op de algehele conditie. Door het gebruik van veel verschillende trainingsvormen (steps en bodyshape) verbeter je je conditie en stimuleer je de vetverbranding.

Steps

Met gebruik van de step. Je verbetert de conditie op een effectieve en veilige manier. De nadruk ligt op conditieverbetering en gebruik van de beenspieren. Step complex is bedoeld voor ervaren steppers. Wilt u steps proberen begin dan met een BBB-step of een Total body les.

PowerPump

Wat is powerpump? PowerPump, is een intensief trainingsprogramma, waarbij je gebruik maakt van halters. Met PowerPump verbeter je de kracht en het uithoudingsvermogen van je grote spiergroepen. Je verbrandt zoveel mogelijk calorieën om een maximaal effect te behalen. Wat doe je tijdens een powerpump les? In een PowerPump les train je in 60 minuten zoveel mogelijk verschillende spiergroepen onder begeleiding van de instructeur.

Kundalini Yoga

Kundalini yoga wordt wel de yoga van het bewustzijn genoemd.

Kundalini yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Je voelt je vitaler en energieker. Een kundalini yoga les bestaat uit een kriya (een vaste volgorde van houdingen en ademhalingsoefeningen), ontspanning en meditatie.

BBBB Steps

Deze les is een combinatie van BBBB + steps. De STEP is een in hoogte verstelbaar bankje waar men op- en afstapt. Het is een conditionele training waarbij heupen, bovenbenen en billen worden getraind.

Bij de BBBB/Stepslessen zijn de oefeningen op de step niet erg ingewikkeld, waardoor men na het volgen van enkele lessen alle oefeningen kan meedoen.

Zumba-tomic (jeugd zumba)

Sinds het begin van ZUMBA ® FITNESS is een officieel ZUMBA KIDS programma ontwikkeld. Het kwam uiteindelijk in de vorm van "Zumbatomic".

Dat is een gedeeltelijk geanimeerde, deels realistisch verhaal, over een groep jonge scholieren die op hun reis naar school en de wereld samen gevolgd worden door middel van dans, fitness en een gezonde kijk op het leven. "Zumbatomic" vervaagt de lijn tussen fitness & entertainment met de vele karakters die als rolmodellen zijn ontworpen en de originele muziek die speciaal is ontworpen voor ZUMBA KIDS.

Jonge dansers krijgen de kans een prachtige, kidtastic vorm te krijgen door middel van herhaling, geweldige muziek, leuke teksten en plezier. LEUKE MUZIEK! LEUKE DANS! EEN LEUKE TIJD!

Pilates

Pilates is een mind-body bewegingsvorm, waarin de bewegingen zeer bewust worden uitgevoerd. Hierdoor word je je bewust en gewaar van je:

  • lichaamshouding
  • bewegingstechniek
  • ademhaling

Verder train je met name je flexibiliteit en leidt dit tot zichtbaar verbeterde lichaamshouding. Je krijgt een soepeler en sterkere rug, een platte buik, strakke "lange" spieren en meer zelfvertrouwen. Iedereen kan aan deze lessen deelnemen.

Conditie BBBB

Dit is een training speciaal voor Borst, Buik, Billen en Benen op conditionele basis. Al bewegend wordt een uur gewerkt om uw lichaam strak en in vorm te krijgen en tevens uw conditie te verbeteren.

Senioren Fit

Ook voor de wat minder jeugdigen onder ons verzorgt Sportstudio Sansi een aerobicsles. Hierin worden diverse lesvormen gecombineerd tot een leuke les, waarbij expliciet rekening wordt gehouden met het niveau en de leeftijd van de deelnemers.

Fitness

Spinning

Aerobics

Relax

Sportstudio Sansi
Molenweg 5 | 2631 AA Nootdorp
T. 015 310 8553 | E. info@sportstudiosansi.nl