Bedrijfs Fitness | Sportstudio Sansi

  Fitness

  Spinning

  Aerobics

  Personal Training

  Bedrijfs Fitness

Sportstudio Sansi is aangesloten bij het Nationaal Gezondheidsplan en Bedrijfsfitness Nederland. Deze organisaties bieden de mogelijkheid om via je werkgever voordelig te kunnen fitnessen.

Door hun kennis en expertise in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden zijn deze organisaties de schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Indien je werkgever is aangesloten bij een van deze organisaties kan je tot wel 50% goedkoper sporten. Dit is mogelijk door het belastingvoordeel dat een fitnessabonnement een stuk voordeliger maakt. Het is daarom zinvol om je werkgever te informeren over bedrijfsfitness.

Deelnemen aan deze organisaties is mogelijk via je werkgever die een overeenkomst dient te sluiten met een van deze organisaties. Dit proces verloopt eenvoudig en geheel kosteloos. Na het sluiten van de overeenkomst ontvang je verdere informatie van je werkgever inclusief een actueel overzicht van de geselecteerde fitnesslocaties. Bij je aanmelding kies je een fitnesslocatie en abonnementsvorm om vervolgens voordelig te kunnen fitnessen bij jou in de buurt.

Mocht je interesse hebben in het Nationaal Gezondheidsplan of Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Bezoek dan eens www.nationaalgezondheidsplan.nlen/of www.bedrijfsfitnessnederland.nlvoor meer informatie.

Fitness

Spinning

Aerobics

Relax

Sportstudio Sansi
Molenweg 5 | 2631 AA Nootdorp
T. 015 310 8553 | E. info@sportstudiosansi.nl