Ervaringen

sportstudio sansi

Mariëlle (31)

Al jaren sport ik met heel veel plezier bij Sansi. Een echt familiebedrijf waarbij iedereen altijd klaar staat voor een ander, onwijs behulpzaam is, je helpt met persoonlijke doelen en meedenkt bij blessures. Vooral de groepslessen zijn iedere keer een feestje, heerlijk om jezelf helemaal te verliezen tijdens het sporten. Echt een fijne, gezellige plek om te sporten!

sportstudio sansi

Ruben (34)

De instructeurs bij Sansi houden mij gemotiveerd om te blijven sporten. Ze vragen elke keer als ik er ben of alles goed gaat, of t lukt met de oefeningen en maken echt contact met je. Daar merk je echt aan dat het om een familiebedrijf gaat. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen er voor dat het sporten leuk blijft. Dat gaat op voor het fitnessen maar ook voor groepslessen. De instructeur zorgt ervoor dat ik graag blijf powerpumpen, en tijdens de les alles geef en telkens beter probeer te zijn dan de vorige keer.

sportstudio sansi

Rob (47)

Al jaren train ik met veel plezier bij Sansi. De familiaire sfeer en de betrokkenheid van de instructeurs is voor mij ideaal. Er wordt veel tijd gestoken om je goed te begeleiden om je doelen te bereiken.

sportstudio sansi

Fabienne (20)

Fijne en gezellige sportschool met behulpzaam personeel, daarnaast is er veel variatie aan lessen. Vooral de spinningslessen zijn mijn favoriet!

sportstudio sansi

Irene (57)

Sansi is in alle opzichten een sportschool naar mijn hart: professionele instructeurs, een divers aanbod aan lessen en een gezellige sfeer. Ik sport er al jaren en blijf dat zeker doen!

sportstudio sansi

Simom (81)

Sansi is een uiterst gezellige sportschool en voor mij persoonlijk ook 2x per week een sociale ontmoetingsplek. Zelfs tijdens de Corona periode.

Fitness

fitness sportstudio sansi

Fitter worden en er beter uitzien. Hoe bereik je dit voornemen? Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je moeite om deze balans te vinden?

naar fitness

Spinning

spinning sportstudio sansi

In een van de mooiste spinningzalen in Nederland bieden wij ook Spinning aan bij Sportstudio Sansi. De succesvolle fietsoefening...

naar spinning

Groepslessen

groepslessen sportstudio sansi

In onze groepslessen zaal wordt wekelijks een breed aanbod (38 lessen) aan lessen gepresenteerd zodat er voor ieder wat wils is.

naar groepslessen

Sportstudio Sansi

Molenweg 5
2631 AA Nootdorp

Tel. 015 310 8553
info@sportstudiosansi.nl

KvK: 27116270
BTW: 8019.57.230.B01

Socialmedia

Openingstijden

Maandag 09:00-22:00u
Dinsdag 09:00-22:00u
Woensdag 09:00-22:00u
Donderdag 09:00-22:00u
Vrijdag 09:00-21:00u
Zaterdag 09:00-12:30u
Zondag 09:00-12:30u

Copyright © Sportstudio Sansi.
Privacy Policy | All rights reserved.

Powered by