Fitness :: Sportstudio Sansi

Fitness | Spinning | Aerobics | Personal Training | Junior Lessen | Bedrijfs Fitness | Bootcamp


Fitter worden en er beter uitzien. Hoe bereik je dit voornemen? Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je moeite om deze balans te vinden?

Bij Sportstudio Sansi ben je aan het juiste adres om je te laten informeren en om de juiste balans (terug) te vinden met betrekking tot je gezondheid. Of het nu is om af te vallen, strakker in je vel te komen, gespierder te worden, of sportspecifiek te trainen. Het is allemaal mogelijk bij Sportstudio Sansi.

Bij Sportstudio Sansi werken wij met ervaren en gediplomeerde instructeurs. Om het uiteindelijke doel te behalen kan je met onze instructeurs elke zes weken een afspraak maken om de conditie test te herhalen en je schema aan te passen. Natuurlijk is er altijd een professionele instructeur in de zaal aanwezig om je te adviseren en te begeleiden.

Sportstudio Sansi beschikt als vijfde sportschool in de Benelux over de Technogym Artis lijn, waarmee het trainen en sporten nog leuker en uitdagender wordt.

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan de gegeven in voor een gratis proefles. Wij nemen contact met je op om je op deze manier kennis te laten maken en het zelf te ervaren hoe het is om bij Sportstudio Sansi te sporten!

Fitness

Spinning

Aerobics

Relax

We ♥ new friends

Contact

Molenweg 5
2631 AA Nootdorp

T. 015 310 8553

info@sportstudiosansi.nl


© Copyright 2018 Sportstudio Sansi - All rights reserved.
Powered by Xenodesign