Junior Fitness :: Sportstudio Sansi

Fitness | Spinning | Aerobics | Personal Training | Junior Lessen | Bedrijfs Fitness | Bootcamp


Bij Sansi is de jeugd ook van harte welkom. Wij geven op woensdagmiddag zumba voor de leeftijd van 6 – 12 jaar en junior fitness voor de leeftijd van 9 – 14 jaar.

Junior Fitness

Een fitness training voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Op een verantwoorde manier bieden wij fitnessoefeningen in groepsverband. Met een groep train je onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. Junior Fitness is geschikt voor alle kids die willen trainen op uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid. Op een speelse manier leren wij je op een verantwoorde manier trainen. Elke woensdag om 16:00 uur.

Junior Zumba

Sinds het begin van ZUMBA ® FITNESS is een officieel ZUMBA KIDS programma ontwikkeld. Het kwam uiteindelijk in de vorm van "Zumbatomic".

Dat is een gedeeltelijk geanimeerde, deels realistisch verhaal, over een groep jonge scholieren die op hun reis naar school en de wereld samen gevolgd worden door middel van dans, fitness en een gezonde kijk op het leven. "Zumbatomic" vervaagt de lijn tussen fitness & entertainment met de vele karakters die als rolmodellen zijn ontworpen en de originele muziek die speciaal is ontworpen voor ZUMBA KIDS.

Jonge dansers krijgen de kans een prachtige, kidtastic vorm te krijgen door middel van herhaling, geweldige muziek, leuke teksten en plezier. LEUKE MUZIEK! LEUKE DANS! EEN LEUKE TIJD!

Fitness

Spinning

Aerobics

Relax

We ♥ new friends

Contact

Molenweg 5
2631 AA Nootdorp

T. 015 310 8553

info@sportstudiosansi.nl


© Copyright 2018 Sportstudio Sansi - All rights reserved.
Powered by Xenodesign